Geld verdienen

Speciaal verdienen

Link partners

Veelgestelde vragen

Is het nog niet helemaal duidelijk? Hieronder vind je antwoord op veelgestelde vragen en verklaring van termen die je tegen kan komen op spaarprogramma's. Snap je na het lezen van de pagina nog steeds iets niet, geen paniek neem dan even contact op via de contactpagina.

De vragen


Is het echt gratis?
Alle spaarprogramma's op deze site zijn volkomen gratis. De spaarprogramma's ontvangen geld van adverteerders waarmee ze hun leden kunnen uitbetalen. Het kan dus nooit voorkomen dat jij een spaarprogramma moet betalen.

Waarom lid worden?
Je kunt er gratis en veilig geld verdienen met je mailbox. Je besteedt er maar een paar minuten per dag aan en zo kan je een aardig zakcentje bijverdienen. Dus waarom zou je geen lid worden!

Mag ik mijzelf meerdere keren aanmelden?
Bij vrijwel de meeste spaarprogramma's geldt de regel dat er maar 1 keer per huishouden of ip adres aangemeld mag worden.

Wat is de minimum leeftijd om deel te nemen?
Dat verschilt per spaarprogramma. Meestal ligt de minimum leeftijd rond de 14 jaar.

Kan ik stoppen wanneer ik wil?
Ja dat kan zeker, je kunt je ten alle tijde afmelden. Vaak staat onder aan de betaalde mail een link naar de afmeld pagina.

Wat zijn referrals?
Referrals zijn leden die via jou lid zijn geworden van een spaarprogramma. Met referrals valt het meest te verdienen. Bij veel spaarprogramma's wordt een vast bedrag per referral  betaald. Maar ook kan je een bepaald percentage over je referrals verdienen.

Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Als je je aanmeldt bij een spaarprogramma wordt er gevraagd naar je gegevens. De gegevens die je daar moet invullen blijven in bezit van het spaarprogramma en worden niet doorverkocht aan andere bedrijven of mensen.

Hoe word ik uitbetaald?
De uitbetalingen gaan vrijwel altijd via bank overschrijvingen. Bij enkele spaarprogramma's kan je je ook uit laten betalen via Paypal.


Nog wat geld verdien tips?

Als je nog wat goede tips wilt hebben, neem dan even een kijkje op de tip pagina.