Geld verdienen

Speciaal verdienen

Link partners

Hoe werkt geld verdienen met internet nou precies?

In het wereldje van spaaprogramma's speelt reclame een grote rol. Veel bedrijven adverderen op tv, radio en in kranten of tijdschriften. Dat is vaak erg duur. Er is nog een goedkope en effectieve manier van adverteren bijgekomen. Namelijk adverteren op internet. Een manier daarvan is via spaarprogramma's. Bedrijven kopen emails in bij het spaarprogramma. Als de prijs is bepaald wordt de email opgesteld en verzonden naar de leden. Voorbeeld: Een hostingbedrijf zoekt een goedkope manier van adverteren. Ze komen bij een spaarprogramma en stellen een mailing op die gestuurd wordt naar 3000 leden. De prijs van de advertentie is €80. De mail wordt verstuurd en het hosting bedrijf verkoopt 10 domeinen van €29,00 per jaar. 10x29=€290 het hosting bedrijf maakt winst en hebben er 10 klanten bij die jaarlijks een bedrag betalen. Achteraf is iedereen tevreden. De leden hebben een vergoeding ontvangen voor het lezen van de mail, het spaarprogramma heeft inkomsten van de advertentie en het hostingbedrijf maakt winst. 

De spaarprogramma's


Op het internet zijn enorm veel spaarprogramma's te vinden. Veel van die spaarprogramma's zijn buitenlands. Gelukkig zijn er ook aardig wat spaarprogramma's voor Nederlanders. Op deze website vind je een overzicht van de meest bekende spaarprogramma's die 100% gratis en betrouwbaar zijn en ook werkelijk uitbetalen. Naast het geld verdienen met emails kan je bij sommige spaarprogramma's ook geld verdienen met klikken, het invullen van enquetes, het spelen van spelletjes en nog veel meer. Een tip van ons om nog sneller te verdienen: meld je aan bij zoveel mogelijk spaarprogramma's, zo ontvang je veel betaalde emails en dat betekent meer geld! 

Wat zijn referrals?

Referrals zijn mensen die zich via jou  hebben aangemeld bij een spaarprogramma. Hiermee kan je het meest verdienen. Als je veel leden aanbrengt onstaat er een 'referralboom'. Voorbeeld: Je brengt een lid aan bij sneleuro je krijgt €1,25 per lid en er zijn 5 referrallagen: 15%-10%-5%-3%-1%. Je verdient dus €1,25 + 155 over de verdiensten van dat lid. Als jou referral iemand aanbrengt ontvang jij hier weer 10%. Zo gaat het eindeloos door.

Is het echt allemaal gratis?


Verdienjegek.nl heeft de meest erkende en betrouwbaarste spaarprogramma's op een rijtje gezet zodat je een goede start kan maken met het geld verdienen. Er zijn geen duistere voorwaarden, geen risico's of addertjes onder het gras. Het zal dan ook nooit gebeuren dat je het spaarprogramma moet betalen. De bedrijven staat stuk voor stuk ingeschreven bij de kamer van koophandel en wij hebben dan ook meerdere uitbetalingen mogen ontvangen.

 Beginnen met geld verdienen?

Nu je alles weet over de spaarprogramma's, hoe het werkt en dat het betrouwbaar is, kan je zelf beginnen met snel geld verdienen. Is het nog niet helemaal duidelijk? Of wil je nog meer weten? Kijk dan even bij de veelgestelde vragen.