Geld verdienen

Speciaal verdienen

Link partners

Nog sneller en meer verdienen?

Nu je je aangemeld hebt bij verschillende bedrijven, wil je natuurlijk wel alles goed geordend hebben en snel een uitbetaling kunnen aanvragen. Wij helpen je een handje om alles goed te regelen.

Handige tips


Tip 1
Maak voor het aanmelden bij de spaarprogramma's een apart e-mailadres aan. Dat is overzichtelijk. Zo houd je namelijk prive en betaalde emails gescheiden. Wij raden Gmail aan.

Tip 2
Kijk regelmatig bij spam. Het kan voorkomen dat een betaalde email daar terecht komt. Als je het te laat ontdekt verloopt de mail en loop je je vergoeding mis.

Tip 3
Tijdens het aanmelden bij de spaarprogramma's wordt er gevraagd naar je interesses. Vink hier zoveel mogelijk aan. Dan ontvang je meer emails en dus meer geld!

Tip 4
Check regelmatig je mailbox. Anders bestaat de kans dat de mail verloopt en je je vergoeding niet ontvangt. Een ander voordeel is dat je de mails in kleine porties verwerkt. Dan stapelt het niet zo snel op.

Tip 5
Besteed elke dag wat tijd aan het lezen van de mails en blijf actief op de sites. Anders loop je het risico dat je account verwijderd wordt. Je verdiende geld komt dan te vervallen.

Tip 6
In de gpt wereld valt het meest te verdienen met referrals. Bij sommige spaarprogramma's krijg je zelfs vaste bedragen per referral. De tip is dan ook: werf zoveel mogelijk leden. Vertel je familieleden, kennissen en vrienden erover. Zo bereik je het snelst een uitbetaling.

Tip 7
Bij veel spaarprogramma's kun je ook geld verdienen met het kopen van producten. Als je van plan bent iets te gaan kopen op internet kijk dan eerst even of het via een spaarprogramma kan. De vergoedingen kunnen namelijk oplopen tot wel €30,00!

Tip 8
Als er een referralwedstrijd gehouden wordt op een spaarprogramma doe dan actief mee. De prijzenpot bij deze wedstrijden liggen vaak boven de €1000!

Tip 9
Geef het niet meteen op als het even niet mee zit. In het begin kan het wat langer duren voordat je de uitbetalingsgrens overschreidt. Als je eenmaal veel leden hebt geworven zul je zien dat het veel sneller gaat. Je zal dan ook vaker een uitbetaling kunnen aanvragen.


Nog meer geld?

Naast geld verdienen met emails kan je ook geld en super leuke prijzen winnen met het invullen van prijsvragen en enquetes. Neem een kijkje op de prijsvragen pagina.